Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czesc, niedawno kupiłem e32 750 niestety mam problem z układem wydechowym koleś od którego nabyłem samochód wyciął katalizatory i środkowy tłumik wstawił w to miejsce rury z nierdzewki. chciałbym was zapytać czy silnik cierpi czy zyskuje na tym poniewaz poki co planuje inne wydatki i niemoge ze wzgledu na koszty zrobic wszystkigo wiec chcialbym poki co jeździc na tym do czasu gdy niebede mogl zakupić tych dwoch częsci , w jakiej cenie mozna dostac juz kata i ten tlumik poniewaz dźwięk mnie niezadowala w zadnym stopniu. jesli moglbym prosic o wyczerpującą odpowiedź z gory dziekuje.
Opublikowano
Hej, ja mam środkowy z 750 zespawany z końcowym od 740, ten drugi jest cichszy od oryginalnego. Środkowy jest w dobrym stanie, końcowy w b. dobrym. Całość plug and play. Mogę odstapić za 200 zeta i tak mi zalega. Jakby co daj znać.
pozdrawiam Bartek
Opublikowano
Hej, ja mam środkowy z 750 zespawany z końcowym od 740, ten drugi jest cichszy od oryginalnego. Środkowy jest w dobrym stanie, końcowy w b. dobrym. Całość plug and play. Mogę odstapić za 200 zeta i tak mi zalega. Jakby co daj znać.
Ja mam identyczny zestaw w swojej 740iL...jednak u kolegi problem polega na tym,że w wydechu od 740 rury mają troszke mniejszy przekrój...u mnie to nie ma znaczenia bo tłumik z 750 miał rurki troszkę wieksze więc jest OK ale dla kolegi trochę nie bardzo ale zawsze moze kupic i wyciać sobie tylko środkowy bo swój końcowy chyba ma OK a cena jest bardzo dobra...sam końcowy potem może pchnąć dalej tak,że generalnie nic go to nie będzie kosztowało.Pozdrawiam.