Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich. Jest taki problem, że szwagier posiada e53 z 2001r i posiada telefon, lecz nie działa. Jest duża navi i jak się wejdzie w telefon to piszę karte e... Chyba chodzi o to, że nie ma karty. Kartę wkładałem pod telefon w podłokietniku na wszelkie możliwe sposoby. Na telefonie pisze cały czas (suche basis), ten guzik w podłokietniku jest ustawiony w pozycję 1 czyli tak jak powinno być. Z tyłu w bagażniku jest zmieniarka, czytnik od navi i pod spodem bodajże ta skrzyneczka od telefonu. Moje pytanko brzmi czy jest tam miejsce na kartę? Bo u mnie w e39 nie działało w podłokietniku, ale w bagażniku, tam w tą skrzyneczkę włożyłem i wszystko ok. Tylko u siebie nie mam zmieniarki itd. więc wszystko na wierzchu :D Proszę o porady i z góry wszystkim serdecznie dziękuje :D
Opublikowano
Widzę, że nikt nie wie, albo nie chce pomóc. To może chociaż gdzie znajduje się ten moduł od telefonu. Nie czasem za lewym boczkiem w bagażniku? Miałem chwilę, rozebrałem cały stelaż, wyjąłem zmieniarkę, navi itd. ale modułu nie widzę :(
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Już,już....

Tym razem przenoszę, na przyszłość nie tak nerwowo kolego....