Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Mam mały problem. Otóż chce doprowadzić swoją bawarkę do stanu kiedy "wyjeżdżała" z salonu i zabieram się za kompletowanie wszystkich wlotów, dolotów itd. Czy jest jakiś schemat co jak ma iść? Niby jest tych części na allegro ale dużo rzeczy się od siebie różni a niby z tego samego modelu. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc skompletować to wszystko? Może ktoś ma taką bawarkę z kompletnymi wlotami itd. to prosił bym o jakieś fotki.

Na pewno brakuje mi tunelu chłodnicy, tuneli na klocki hamulcowe, i oryginalnego filtra powietrza, a reszta to nie wiem...

PZDR

Edytowane przez SpArC0
Opublikowano
Ja realoem posługuję się dość często i nie zdarzyło mi się by coś było nie tak. Może ktoś wcześniej już coś zmienił u Ciebie.

No wlasnie zmienil filtr na ten podany wyzej, a on nie jest z tego modelu. W is-ach jest troszke inny filtr...(przynajmniej tak mi sie wydaje)

Najlepiej gdyby wypowiedziała sie osoba która posiada oryginal z w is-ie

Opublikowano
W m42 powinieneś mieć taką obudowę jak na rysunku. W m44 zmieniona była dopiero oraz całe doprowadzanie powietrza. W m40 i m43 obudowa filtra ma trochę inne wymiary, może właśnie z innego silnika ją masz.
http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg