Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Niestety muszę wymienić dwa wahacze przednie w swojej 118d, te takie "pokręcone". Czy ma ktoś z was jakieś doświadczenia odnośnie trwałości zamienników tych elementów bo oryginał strasznie drogi :evil:
Opublikowano
No gdyby to była kwestia tych gum to pół biedy. U mnie niestety wybite są gałki końcówki tych wahaczy a to nie wymienne jest.Mam już jakieś zamienniki jutro wymiana i zobaczymy jak długo na nich na naszych pięknych drogach pośmigam. Dzięki wszystkim za pomoc :D .
Opublikowano
Wahacze najtańsze z dostępnych SRL. Na razie mało opinii w necie a te które są to pozytywne. Od jutra zaczynam test na naszych drogach i przy " wspomaganiu" 18" felg :P .
Opublikowano
Wymieniałem tylko przednie wahacze dolne lewy i prawy a w zasadzie tylko prawy był do wymiany na już ,reszta zawieszenia ok.Cena tak przystępna (150 zł. za szt.)ze zaryzykowałem. :P