Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, planuję zakup przednich amortyzatorów do mojego bmw i myślę kupić jakieś z allegro bo u mechanika strasznie drogie są, chciałbym abyście mi polecili jakieś dobre amortyzatory nie chce sportowych bo są za twarde jak dla mnie ale też bardzo miękkich nie chcę bo mam w planie zakup kół 18 cali i nie chcę by mi coś dobijało do nadkoli. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
Opublikowano
Jeśli masz zamiar dłużej tym autem pojeździć to zakładaj sachsy albo bilsteiny. Polecam sklep czescidobmw.pl. Jak podasz nr VIN to sprzedawca dobierze Ci takie jakie potrzebujesz. Nie zapomnij o osłonach, odbojach i górnych mocowaniach.
Opublikowano

u nas w angolandii sachs sprzedaje cale SETY, wszystko wymieniasz na raz... Tez nie polacam zamieniacze, w zeszlym roku wymienialem cale przednie zawieszenie - wachacze, amory + lozyska i poszedlem w oryginaly.

Spokoj ducha to jest to :cool2: