Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam dziś zapalił mi się błąd przekreślone sos na zółto duza navi radio działa ale bez dzwięku nawet pasy mi nie pikają na komputerze wyswietla SOS Call System Failure ,odłączyłem na chwile akumulator nic nie pomogło proszę o pomoc moje auto to BMW E63 2006r z dużą navi.
Opublikowano

czesc.

moim zdaniem modul TCU.to ten od bluetooth sos itd.kezeli padl by inny modul ktory jest podlaczony do MOST ,nie wyswietlb by sie symbol sos w kompie.

ps.mam taki modul ,

pozdrawiam

Opublikowano
odłanczałem chyba ten moduł i komunikat sos cały czas się pali nie przeszkadzało by mi to wogólę ale radio ciągle jest wyciszone ja obstawiam na oprogramowanie wgram nowe i zobaczymy.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Przy odłączeniu TCU musisz wykodowac telematic i następnie załóż inny moduł lub załóż zwore na most ....

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner