Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
koledzy mam pytanie czy mozna zmienic jezyk w liczniku obecnie mam francuski a chcialbym miec angielski w rozkodowanym vinie mam tylko jezyk francuski czy moze u mnie nie ma innych jezykow bo probowalem trzymac prawy przycisk w liczniku i nie przeskakiwalo mi to. z gory dzieki za pomoc i podpowiedzi Edytowane przez lukasz208
Opublikowano
Kolego wejdź w test 9 lub 10. Nie pamiętam dokładnie. Ale tam masz możliwość zmiany języka. Ja mam auto ze szwajrcarii i innego niż niemiecki nie mogę mieć :evil:
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Mam podobny problem z tym że ja na vinie mam włoski ale jak kupiłem auto to był jego ojczysty niemiecki ale po zresetowaniu ustawień OBC wyszedł znowu włoski :/ i nawet na teście 10 nic nie mogę zrobić a próbowałem wiele razy chyba że źle....macie jakieś pomysły ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam podobny problem z tym że ja na vinie mam włoski ale jak kupiłem auto to był jego ojczysty niemiecki ale po zresetowaniu ustawień OBC wyszedł znowu włoski :/ i nawet na teście 10 nic nie mogę zrobić a próbowałem wiele razy chyba że źle....macie jakieś pomysły ?

W E39 tylko komputer, wystarczy najprostszy carsoft

Opublikowano
Jutro jadę do znajomego on mi podepnie kompa i zobaczy wszystko ale domowymi środkami też rozumiem idzie się podłączyć macie może jakiś artykuł/post/temat jak gdzie to zrobić ;) byłbym bardzo wdzięczny bo mało mam czasu na szukanie...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jutro jadę do znajomego on mi podepnie kompa i zobaczy wszystko ale domowymi środkami też rozumiem idzie się podłączyć macie może jakiś artykuł/post/temat jak gdzie to zrobić ;) byłbym bardzo wdzięczny bo mało mam czasu na szukanie...

W domu tez kompem, np. laptop + pakiet inpa z forum i kabel z allegro za 80 zł

Opublikowano
Dobra to trzeba się zaopatrzyć w ten kabelek, dzięki wielkie, bo ten włoski mnie doprowadza do szału a na dodatek mam jeszcze rozmyte pixele i już w ogóle nie wiem jaki mi błąd wyskakuje ;/