Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cześć

Pozwolę sobie odświeżyć temat.

Czy udało się komuś wymyślić coś rozsądnego aby poprawić ambientowe oświetlenie?

Posiadam ambient white/amber sterowany z iDrive ale przy czarnej skórze nawet w nocy ciężko jest go dostrzec.

Na niemieckiej stronie znalazłem coś takiego:

BMW-Ambiente-80383-b.jpg

Może jest ktoś w PL kto byłby w stanie to wykonać?

Czytałem też o całym module: 63319350967 Lecz zniechęcają mnie koszty. 3 moduły x 4 drzwi to już ponad 1000zł

Wykonać nie problem, a jeszcze taniej to po prostu wymienić diody w obecnych modułach.

Co w tych jest takiego, że chcesz na nie zmieniać?

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Koledzy jest jakis sposob aby sprawdzic poprawnosc dzialania tego oswietlenia wnetrza? Bo u mnie mam wrazenie nic nie swieci a w radiu ustawione na maxa...

Obecnie:

F11 530d M-Pakiet 2013

F10 520D M-Pakiet 2012

F25 X3 2012r.

Było:

1.E36 320i Coupe

2.E36 323i Coupe M-Pakiet

3.E46 320D Touring

4.E46 330xd Touring

5.E39 525D Sedan M-Pakiet 2000

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cześć

Pozwolę sobie odświeżyć temat.

Czy udało się komuś wymyślić coś rozsądnego aby poprawić ambientowe oświetlenie?

Posiadam ambient white/amber sterowany z iDrive ale przy czarnej skórze nawet w nocy ciężko jest go dostrzec.

Na niemieckiej stronie znalazłem coś takiego:

BMW-Ambiente-80383-b.jpg

Może jest ktoś w PL kto byłby w stanie to wykonać?

Czytałem też o całym module: 63319350967 Lecz zniechęcają mnie koszty. 3 moduły x 4 drzwi to już ponad 1000zł

Może ktoś ma namiar gdzie w pl kupic takie coś? Ma ta dioda jakiś numer czy jakieś symbole?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam takie moduły kupione w Niemczech koszt jednego 9 euro ,lecz jest z nimi problem strasznie się grzeją .Po roku czasu zaczynaja mrugać i można je wyrzucić .

Dobrze wiedzieć. Niema co kasy na badziew wydawać.