Skocz do zawartości

Prośba na temat tylnych lamp a'la M3 do e36 Coupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam ogromną prośbę odnośnie takich tylnych lamp do E36 Coupe które można kupić na allegro http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80322461 Czy Ktoś z Was ma takie lampy i może coś o nich powiedzieć, albo najlepiej wrzucić jakieś fotki jak wyglądają na aucie, ewentualnie jakiś link do innych lamp z białym kierunkiem a'la M3.

Bardzo proszę o pomoc gdyż sam mam oryginał M3 ale te potrzebuję dla Ukochanej do Beci żeby też ślicznie wyglądała.

Przeszukałem i nie znalazłem nic na temat tych lamp więc założyłem nowy temat. Bardzo zależy mi na czasie.

Opublikowano
Wiem że oryginał to jest to ale są jedne do sprzedania z pękniętą obudową a nie wiem jak te wyglądają na aucie po założeniu, może akurat są ładne. Więc czekam na jakieś fotki.
Opublikowano

jakbym mial teraz zakupic nowe lampy do swojej bawarki to pewnie bym ponowil zakup......pol roku temu zamienilem oryginaly na lampy "diamond"

są na allegro ja za nie zaplacilem 700zl teraz sa za 400zl bodajrze ale efekt murowany w dodatku nowosc polecam

a gdybym mial cos okolo 1000zl pewnie bym kupil diodowe rewelacyjny wyglad

w kazdym razie dzieki lampom diamond moja bryka wyglada przynajmniej o pare lat mlodziej

w sumie czasami parują ale to moja wina bo napchalem sniegu dobagaznika niechcacy i zaczely parowac pierwszy raz od pol roku

pozdrawiam :cry2:

Opublikowano

a gdybym mial cos okolo 1000zl pewnie bym kupil diodowe rewelacyjny wyglad

:mad2: Diody w BMW to WT.

Trudniejsze pojęcia:

WT - Wieś Tuning

http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano
NIe diody odpadają E36 ma surowy wygląd i tak ma zostać, więc tylko coś w stylu M3 bez diód i clearów.
Opublikowano

jesli chodzi o diody w bmw to nie macie racji widzialem w Niemczech mase aut m.in e46 coupe to nie zadna wies(WT) wies to jak sobie zalozysz lexusy i nakladke chromowaną na wydech

jak wyslac fotki swojej bawarki??

Opublikowano

jak nie chcesz robic wiochy to kup sobie lampy takie jak inny forumowicz wyslal, ja chcialem miec cos czego inny nie mają(nowosc) i mam

ja kupilem cos podobnego do tych lamp ale u mnie na aucie wyglada to zdecydowanie lepiej

o gustach sie nie dyskutuje to kazdego subiektywna ocena

wiem ze moje sie niekazdemu podobają ale są oryginalne i nie ma goscia zeby obok nmw przeszedl obojetnie

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80594978

Opublikowano
Dzięki WIelkie Tomek e36 te lampy na cabrio to są prawie takie same jak te z allegro których linka wkleiłem.
Opublikowano

Nie ma problemu. Lampy sa na prawde ladne, sam chcialbym takie -

niestety mam za chudy portfel.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dziękuje Panowie lampy już zamówione.

Podziekowanie dla Fredi za namiar na sklep z takimi lampami.

Temat mozna zamknąć, jeszcze raz Wielkie Dzięki.