Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam nowo zakupiona bmw E46 320d 2000 rok. Chcialbym sie dowidziec jak moge znalezc kable od zmieniarki w bagazniku (po VINie widac ze kable powinny byc: S692A CD CHANGER I-BUS PREPARATION = Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD I-Bus) ale nie moge ich znalezc nigdzie...

W bagazniku mam po lewej stronie taki maly schowek, a jak go otwieram to mam dwie male poleczki plastikowe ale zero tam kabli i zero jakichkolwiek wtykow. Czy powinienem zdjac jakos lewa oslonke bagaznka ? czy gdzie mam tego szukac ?

pozdrawiam...

Opublikowano

sprawdzalem tam i nic nie widze bo nie moge sciagnac tej slonki bagaznika...

moze troszke smieszne pytanie ale... jak ja sciagnac ? nie moge odkrecic/wyciagnac tych czarnych zatrzaskow a nie chce polamac ich... :( ??

pozdrawiam i dzieki za fotke! chociaz teraz wiem mniej wiecej w ktorym miejscu powinno byc... ;)

Opublikowano

i co macie jakies podpowiedzi jak sie do tego zabrac ? bylbym bardzo wdzieczny bo sluchania radia juz mam dosyc :P

pozdrawiam... ;)

Opublikowano

witam

mądra książka -sam naprawiam.... podaje:

boczne pokrycie lewe

- wymontować korpus lampy tylnej

-wyjąć wykładzine podłogi

-wyjąć osłone koła zapasowego i podnośnik samochodowy

-podważyć nit rozprężny i wyjąć zamocowanie trójkąta ostrzegawczego

-odłączyć pokrycie ścianki działowej bagażnika przy zewnętrznej krawędzi

-podważyć i wyjąć nit rozprężny pośrodku u góry z lewego pokrycia bocznego

-odchylić w dół w stronę środka samochodu i wyjąć pokrycie boczne

montaż w odwrotnej kolejności

Opublikowano

instrukcja zadzialala ;) kabelki znalezione, byly ladnie oapkowane w taki material i przymocowane do gornej czesci tej plastikowej polki :) teraz czas zamowic zmieniarke...

dzieki za pomoc!

pozdrawiam...