Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam przed zioma zmienilem zawieszenie na serie b4 +sprezyny .wczesniej jedzilem na VOGTLAND i monroe reflex .auto stalo dosc znosnie i jazda byla super. i tu pytanie czy b4 wytrzymaja letnia zmiane na te sprezyny?czy zrobi tak ze kupic te nowe reflexy lub podobne amorki tylko na lato tylko na przod i zalozyc VOGTLANDY a tyl pozostawic serie .podaje numer z sprezyn bo za cholere nie moge znalesc nigdzie na necie jakie one sa obnizajace ?tyl kba 90475 vdf ha 95 10 51 przod .kba 90475 i cos co nie moglem odczytac ale chyba VA 951050 .dodam ze szukam rozwazania dos komfortowego a zarazem obnizajacego do max 30mm .
Opublikowano
zebym chcial komfort tak jak mi sie mazy to napweno nie e36 .pozatym nie odczulem zbytniej poprawy komforu z tamtego zawieszenia na serie.auto pono reaguje na kierownice rozne nierownosci w drodze czuc podobnie a myslaem ze to bedzie extra komfor a wcale tak nie jest wiec nie bede zalowal na lato .co radzicie zakladac te sprezyny do tych amorkow.dodam ze ostatnio przejechalem sie poldkiem i wbrew pozorom to tylko poldek ale nierownosci wybieral o 50%lepiej od bmw ale to chyba zasluga wysokiego profilu opony i polskiego zawieszenia na polskie drogi :duh: Te sprezyny sa progresywne i wydaja mi sie dosc miekie wiec mysle ze moglbym sprubowac ale b4 mam nowki i cos szkoda mi ich ??