Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Houek, podaj bawarczyków do sądu za straty moralne i cierpienia jakie musisz znosić z tego tytułu.

Cena raczej sporawa chyba, ciężko powiedzieć bo na otomoto można jedynie czasem jakieś 316i z konkursu wyczaić, niedawno były z 2 czarne sedany, oba poszły, bodajże za >60, oczywiście podstawowe wyposażenie, ręczna klima, zydle w szmacie itd.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
niby w papierach śmiga 11s do setki i 210/h.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Houek, podaj bawarczyków do sądu za straty moralne i cierpienia jakie musisz znosić z tego tytułu.

Cena raczej sporawa chyba, ciężko powiedzieć bo na otomoto można jedynie czasem jakieś 316i z konkursu wyczaić, niedawno były z 2 czarne sedany, oba poszły, bodajże za >60, oczywiście podstawowe wyposażenie, ręczna klima, zydle w szmacie itd.

Tak się składa, że kupiłem niedawno 316i e91 dla mojej pani....nawet ona nie chciał tym jeździć. Auto przyśpiesza tylko jak kręcisz do czerwonego pola, elastyczności nie ma w ogóle, wyprzedzanie szło mi lepiej w corsie 1.2i. Spalanie 9-10 litrów. Wybacz, że Cię uraziłem. Może w e46 316i radzi sobie lepiej :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
w e46 ta sama padaczka.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kolegom chodzi o to że silnik słaby.

merytorycznie to nie jest napisane że unfallfrei, albo zapomnieli dopisać.

trzeba by telefon do komisu wykonać.

Opublikowano
Jedyna zaleta, to że akcyza będzie mała. Spalanie będzie nieproporcjonalnie duże do mocy. Ale tak jest z tymi małymi pojemnościami. W grudniu dostałem auto zastępcze Ibiza 1,4i. Myślałem że teraz wrażeń z jazdy nie będzie, ale za to mniej wydam na paliwo. Niestety pierwsze się sprawdziło, drugie nie - średnie spalanie 9,5l PB na 100km. :mrgreen: