Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, od wczoraj jestem posiadaczem BMW e36 1.8is 1994r z sekwencyjną instalacją gazową. Jak wróciłem okazało się, że auto nie chce odpalić ale jak dłużej pokręciłem (10sekund) to załączał się gaz i samochód odpalał. Dzisiaj natomiast nie chce wcale zapalić. Kręci ale nic z tego nie wynika. Sprawdziłem pompe paliwa - działa. Prąd do pompy dochodzi. Może to wina instalacji LPG? może to wina jakiegoś czujnika?
Opublikowano
Będe szukał najbliższe kilka godzin po tych tematach ale założyłem też swój żeby opisać mój problem. Alarmu nie mam. Filtr paliwa wymieniłem dzisiaj. Jutro rano zajrzę do świec i sprawdzę iskrę ale to dziwne, że jak go kupowałem wczoraj to zapalał, a teraz nie chce.
Opublikowano
może na takiego "uczciwego"sprzedawcę trafiłeś.Najlepiej byłoby podpiąć pod komputer bo przyczyn może być wiele powinno coś wyjść a tak to ja i inni będziemy pisać sprawdz to i tamto inni napiszą wymień to to i tamto dlatego jak coś nie gra podpinam pod kompa pozdrawiam

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano
Naprawione :) pompa paliwa nie działała, a później prąd do rozrusznika nie dochodził. . Już mogę się cieszyć autem :) Pozdro