Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalej PÓŁSYNETETYKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tylko półsynetetyk!!!!

Bez róznicy czy Mobil 1 czy LOTOS. ja leje lotos w moim E36 już jakies ponad 5 lat i silnik chodzi jak brzytwa, jeszcze go nie rozkrecałem.ma tylko 185 tys km, uzczlka cała. Nie słuchaj ludzi..co mowią ci żebys lał jakis MOBIL 1 Castrol za 50 zł za litr!!!

chłopie ja leje lotosem za 19-20 zł za litr i wszystko chodzi jak powinno. ten mobil czy Shell to tylko aspekt psychologiczny. Roznicy nie poczujesz Ty ani Twoj ukochany samochodzik. Roznica za to bedzie w portfelu!!! u tych od mobil;a bedzie cienki a u ciebie taki jak trzeba!!!

Tak samo jest z pliwem 95 i 98 okt. Nie ma roznicy...tylko roznica w portfelu i roznica psychologiczna...Reklama oleju samochodowego dziala tak na faceta tak jak reklama nowej szminki czy mascary na nastolatke...!!!!

LOtos 10w-40 semisyntetik :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

"Mężczyznę poznać nie po tym jak zaczyna, ale po tym, jak kończy..." Leszek Miller

"Czy stać nas na to, aby nas nie było stać..?" Kazimierz Marcinkiewicz

2oo> niż 4 koła