Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam co chwila miga mi kontrolka ukladu chlodzenia, wymienialem termostat egr, niedlugo wymienie glowny. po wymianie odpowietrzylem i nalalem do stanu plynu. po zaczeciu migania kontrolki uzupelnilem plyn o ok. 0.5l na drugi dzien znowu zaczyna migac hmmm??
Opublikowano
a stan płynu jest dobry ? bo nie napisałeś czy sprawdziłeś znowu. Dobrze odpowietrzyłeś ? bo odpowietrzanie nie takie proste i szybkie jakby sie mogło wydawać bo dużo rzeczy do zrobienia.
szukam
Opublikowano
zrobilem odpowietrzenie drugi raz, dolalem 2,5 L plynu i znowu sie stracilo ;/ jednak przy odpowietrzaniu odkrecilem wszystkie odpowietrzniki, podczas gazowania przelatywal przez nie plyn, nie wiem czy nie powinienem dwoch tylko odpowietrzyc, dlatego moze i jestem smieszny ale nie na wszystkim sie czlowiek zna. Kemot gdybys mogl to napisz swoimi slowami jak powinno wygladac "łopatologicznie" odpowietrzenie.