Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Cześć ! Chłopaki pomóżcie ! ostatnio dziwne rzeczy mi się zaczęły dziać ze wspomaganiem w mojej BMW , przy skręcie w jakim kolwiek kierunku kierownica drżyy i coś po piskuje , nie daje się z kręcić do oporu dopiero po chwili można z kręcić "pasek na pompie napięty na maksa" no i wcześniej tego nie było dopiero po tych ostatnich mrozach w lutym ujawniło się to :cry: co to może być model mojej BMW to 525i 170kM 88r z góry dzięki :8) Edytowane przez Domo125
Opublikowano
kolego jezeli "piszczy" to pasek na wykończeniu tak mialem w swojwj e34 ogolnie te objawy ktore opisujesz to wg mnie pasek sprawdziłbym tez stan oleju i jego jakosc
Opublikowano

Dzięki chłopaki :8) za dobre rady wielki szacun dla was.

dzisiaj wystąpił problem chyba bardzo poważny bo bunia faluje mi na wolnych obrotach w kręca się nawet dobrze ale kurde chodzi jak ciągnik no nie idzie jechać szarpie prycha na bęzynie co to jeszcze może być do tej pory nic takiego nie było w niej, poratujcie jeszcze :cry:

Opublikowano (edytowane)
Ustało falowanie obrotów ale teraz nie równo chodzi i dymi na czarno :cry: świece nowe przewody dobre brak przebicia tylko kopółka i palec używane kupiłem bo jak mi cenę w sklepie powiedzieli ile to kosztuje to prawie osiwiałem, ale kopółka i palec były w dość dobrym stanie nie po przepalane tylko na jednym gaże bardziej było nad palone a tak po za tym to wszystko dobre i do tej pory nic się nie działo wszystko grało :cry: Edytowane przez Domo125
Opublikowano

Jak kierownica drży, zacina się, radziłbym zainteresować się pompą wspomagania. Niestety takie objawy.

Jeśli chodzi o resztę, powodów może być dość dużo. Generalnie rozdzielacz i palec aż takich objawów nie da tym bardziej nie z dnia na dzień.

http://img842.imageshack.us/img842/1250/arto.png