Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201208452224499/sort/priceasc/usedcars/body-type/saloon/maximum-age/up_to_7_years_old/model/5_series/make/bmw/postcode/sw161rh/keywords/m_sport/page/3/radius/1500?logcode=p

moje pytanko samochodzik ma 120 tys mil przebiegu czy na pierwszy rzut oka jest ok czy cos wzbudza podejrzenie. Ogladalem samochodzik nie kopci na zimnym po dodaniu gazu turbina nie swiszczy co do pracy silnika to troszke jest glosny mialem tylko jednego diesla wczesniej 330cd e46 204km wiec moje rozeznanie w tamacie jest bardzo plytkie. Na liczniku nie wyswietlaja sie zadne kontrolki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na liczniku nie wyswietlaja sie zadne kontrolki.

tzn na wyświetlaczu nie ma nic czy piktogramy nie świecą?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
znaczy swica przy zapalaniu i pozniej gasna tzn ze nie ma zadnej czerownej lub zoltej lampki z symbolem silnika itp
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

auto do jezdzenia w Anglii czy na przekladke w Polsce?

Dziwne zestawienie, bo pelny M-pakiet wewnetrzny i zewnetrzny i do tego manualna klima.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
znaczy swica przy zapalaniu i pozniej gasna tzn ze nie ma zadnej czerownej lub zoltej lampki z symbolem silnika itp

siwece przy takiej temperaturze sie zapalaja?U mnie raz w zyciu sie zapalila jak bylo -6C, wiecej na oczy nie ujrzalem.

Opublikowano
Jak najprosciej i bez zadnych urzadzen sprawdzic stan silnika diesel np wtryski?
Opublikowano
Z tegi co mi wiadomo diesel nie powinien kopcic na ciemno. Turbina powinna gwizdac?