Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam tak problem z odpalaniem samochodu rano pokreci ale zapali gdy jest coraz cieplejszy coraz ciezej jest zapalic krece po dwa trzy razy i wkoncu zaskoczy pompa paliwa nowa swiece tez gdy juz zapali brak jakichkolwiek sladow usterki wszystko chodzi i pracuje rowniutko moc jest ... pomozecie cos w tym temacie?
Opublikowano
jest dużo takich tematów słabo szukałeś przyczyn może być kilka min.czujnik temperatury ten od ECU,przepływomierz,filtr paliwa oraz szczelność dolotu spr.ale piszesz,że jak zapali to jest ok co wykluczałoby nieszczelność i przepływomierz.

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano
dziekuje ci za wskazowki jutro pojade do siebie do pracy i sprobuje cos zadzilac zaczne od tego czujnika bo mam w starym silniku w ktorym padl rozrzad wielkie dzieki jak nie pomoze bede meczyl dalej heh pozdro :)
Opublikowano
a wiec tak po wymianie swiec czujnika temperatury pompy paliwa listwy z wtryskami nadal to samo ciezko i dlugo trzeba krecic na zimnym a na cieplym jeszcze gorzej doradzcie co jeszcze moge zadzialac pod kompem 0bledow