Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. wymienilem zarowki wewnetnrzne z 5W na 12W i przestalo dzialac oswietlenie wewnatrz auta. co moge z tym zrobic?sprawdzilem wszystkie bezpieczniki i jest wszystko ok.czy moze wystarczy wymiana bezpiecznika na mocniejszy?

i jeszcze kolejny problem.na komputerze pojawil sie problem tylnich lamp(oczywiscie ten problem powstal juz kiedys i nie ma to nic wspolnego z w/w).jedna z lamp swieci mocniej,co mozna z tym zrobic? pzdr

Opublikowano

witam

z tym oświetleniem wewnętrznym to jest tak że żarówy muszą mieć 5 W bo inaczej nie świecą. u siebie kombinowałem z ledami i po wymianie też nic się nie świeciło ale gdy jedną żarówe ledową zamieniłem na żarówkę zwykłą to oświetlenie działa

co do tylnych lamp to sprawdz kostke elektryczną lampy zapewne masa kiepsko styka

Opublikowano
głupoty piszesz z tymi ledami. Ja u siebie miałem wewnątrz wszystkie żarówki ledowe, łacznie z tą w schowku i z tymi w bagażniku i wszystko działało normalnie. Przygaszanie, rozświetlanie etc.
szukam
Opublikowano

sprawdzilem wszystkie przewody i wszystko jest w porzadku z nimi.problem z komputera nie zniknal.co jest grane?

a co z tymi ledami o wiekszym napieciu (12w) bo jak je zakladam to mi nie swieca.tzn wymienilem wszystkie gorne i daja rade.pozostaly mi tylko te ktore podswietlaja dol i jak wymienie jedna to jest ok jednak zakladajac druga juz d... blada

Opublikowano
głupoty piszesz z tymi ledami. Ja u siebie miałem wewnątrz wszystkie żarówki ledowe, łacznie z tą w schowku i z tymi w bagażniku i wszystko działało normalnie. Przygaszanie, rozświetlanie etc.

kolego nie pisze głupot tylko napisałem jak było :norty: