Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, czy aktualizowaliście już mapy?

Dla ułatwienia poniższy link:

http://warszawa.bmw-bawariamotors.pl/uslugi_dealera/oryginalne_czesci_bmw/nawigacja

Czy trzeba czekać do planowanego przeglądu by zaktualizowali, czy płacić i aktualizować?

Pozdrawiam :8)

Ja myślę że trzeba prędko aktualizować nie zważając na koszta :mad2:

Ale wceśniej polecam lekturę: viewforum.php?f=91

......

Opublikowano

Aktualizowałem wczoraj nic specjalnego parę autostrad dodanych w Polsce a tak to b.z trwa to jakieś 3-4 godziny bo ściągają to z netu, kupuje się tylko kody aktywacyjne musi to zrobić ASO

Pozdrawiam

Opublikowano
Właśnie wracam z serwisu (akcja serwisowa - pisałem o tym). Aktualizacja navi to jedyne 1100 PLN. Można oczywiście kupić same płyty - 777 PLN i oddzielnie dokupić kod odblokowujący. Wychodzi na to samo :-). Czas trwania aktualizacji ok. 3-4 godziny. Zapomniałem zapytać czy za samą usługę trzeba jeszcze dopłacić jakiegoś tysiaka :-). Nic tylko brać w ciemno, taniocha :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

plyty za 777 zl? wiem, ze to troche inna historia, ale dla porownania, mapy 2012 na Ameryke Pn mozna u dilera kupic za 9 czy 10 dolarow, kod w necie za $100

inna sprawa, ze nie kazdy diler wie (albo udaje glupka), ze mozna zamowic same plyty i niezaleznie kupic kod - sami za aktualizacje chca 500-800 dolarow

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1