Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

280 tysiecy na budziku ale jezdzi ok.220 dzisiaj lecialem zero drgan{droga pusta},na przełączonym kluczyku na 2 coś przy alternatorze buczy jakby prąd szedł, a tak to jest ok.starą sprzedałem o bałem sie że uszczelka pod głowicą poszła ale wszystkie co ogładałem miały troszke masełka bo niejeżdżone...pozdrawiam

coś tam sprawdzać jeszcze bo jest po serwisie całym i jest ok

noga w chłodnicy
Opublikowano

Chcesz sprawdzić stan auta to nie patrz, że leci 220km/h a raczej zmierz sobie kompresję zobaczysz w jakiej jest kondycji silnik,

Daj silnikowi porządny tylko i wyłącznie syntetyczny olej, zmień wszystkie płyny, w tylnym moście i skrzyni też warto wymienić olej. posprzątaj i umyj ładnie autko i ciesz się jazdą :D

Opublikowano

Jak przespałeś tyle tysięcy na jednym budziku to spróbuj przestawić go o 20 minut do przodu. Jak wymienisz baterię to powinnien pochodzić jeszcze o 20 godzin więcej. Spróbuj na wyłączonym kluczyku na 1 nakręcić jeszcze raz wtedy prąd już nie będzie szedł a zacznie płynąć. Jak jest masełko to właśnie jeżdżone a jak nutella to niejeżdżone. Co do serwisu to ja polecam sprawdzić jeszcze zamrażarkę.

Mam nadzieję że zrozumiałeś.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Jak przespałeś tyle tysięcy na jednym budziku to spróbuj przestawić go o 20 minut do przodu. Jak wymienisz baterię to powinnien pochodzić jeszcze o 20 godzin więcej. Spróbuj na wyłączonym kluczyku na 1 nakręcić jeszcze raz wtedy prąd już nie będzie szedł a zacznie płynąć. Jak jest masełko to właśnie jeżdżone a jak nutella to niejeżdżone. Co do serwisu to ja polecam sprawdzić jeszcze zamrażarkę.

Mam nadzieję że zrozumiałeś.

Pozdrawiam.

niebardzo to łapie.plyny wymienone olej syntetyk też a mój zegarek to chronograf bez baterii jest.dzisiaj właczając swiatła pozycyjne leciutko sie swiecił migacz chyba były swiatła zmieniane jak zamknąłem maske to wróciło do normy.dzięki

noga w chłodnicy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.