Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , niedawno Optimus Prime założył temat o usunięciu katalizatora ,lecz temat zszedł na chipowanie ;) Czy ktoś sam usuwał katalizatory ? Jestem zrobić to samemu czy musi zająć się tym ktoś kto się naprawdę dobrze zna ? Jeżeli można to zrobić samemu to byłby ktoś w stanie wytłumaczyć po kolei jak to robić ? z góry dzięki za pomoc , pozdrawiam ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

sa dwie opcje ,

wyciagasz go i wkladasz jakas przelotke lub wyciagasz go i rozcinasz wybebeszasz i zaspawujesz :cool2:

sam jestem przed wyborem ,przelotka ok 500zl ale wtedy mozesz kata sprzedac za wiecej lub zostawic !!

kurde musilem kupic oslone progowa podwozia i przednie nadkole i chyba w takim wypadku bede go wybebeszal :norty:

Opublikowano
bardzo prosty zabieg polegający na wycięciu kata(kątówką) i wspawaniu przelotu tudzież strumienicy lub czego zechcesz :lol:
er'senior
Opublikowano
no to zmienia postać rzeczy, sorki nie wiedziałem że w e87 macie sonde w kacie....czyli pozostaje rozcięcie od spodu i wybebeszanie po czym zaspawać i po wszystkim....pozostaje pytanie czy sonda nie będzie się gubić w odczytach gdy będzie przelot :norty:
er'senior
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 lat później...
Opublikowano
A czy kat jest w tym samym miejscu co dpf? bo mi wycinali dpf a widze spaw na tej puszce co idzie pierwsza do silnika, ciekawe czy nie wycieli kata??? jak daje gazu to czuc smrud i jakby byl pusty przelot
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak masz przeciętny to pewnie jest pusty, smród to potwierdza.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.