Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że to nie w tym dziale ale proszę nie kasować.

Wczoraj dołożyłem zestaw głośnomówiący bluetooth, koszt 750 zl, radio buisness, działają przyciski w kierownicy, całość załatwiona w 2 godziny. Temat jest sprawdzony i naprawdę prosty, a daje dużo frajdy.

Wszystkim zainteresowanym pomogę zdalnie w montażu.

Opublikowano
Zestaw Parrot + conector, całość kupione w Warszawie za kwotę 750

Aha...to mam taki zestaw w swojej x3 i działa bezproblemowo.Byla tez druga opcja właśnie jak ktoś ma navi to kopiują sie kontakty ale to był juz spory wydatek ok. 2000 chyba.Problem jest z tym iż jak ktoś ma dodatkowe alarmy tak jak ja to np. mogą czujniku ruchu nie działać bo robi się sprzęzenie nie wiedziec czemu.Na fabrycznym alarmie nie ma tego problemu.

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
O,A JA ZAMÓWIŁEM NOWY ORYGINALNY MODUŁ BO MAM PADNIETY ZA 1200 !!! To wtopiłem :/
Opublikowano
O,A JA ZAMÓWIŁEM NOWY ORYGINALNY MODUŁ BO MAM PADNIETY ZA 1200 !!! To wtopiłem :/

Oryginalny za 1200??W Aso???

Opublikowano
Witam czy mozna zamontowac kamere cofania do e83 i podłaczyc pod monitor nawigacji moze ktos montował :?:
Opublikowano
Witam czy mozna zamontowac kamere cofania do e83 i podłaczyc pod monitor nawigacji moze ktos montował :?:

A nie masz czujników poarkowania????

Czytałem na w innym dziale ze kamerki dostępne do naszych auto to prawie sama chińszczyzna i szkoda kasy na to. Mi czujniki w zupełnosci wystarczają

Opublikowano
Witam nie mam czujników

No to ok bo koszt czujników spory a kamerka dużo taniej wyjdzie ale wydaje mi sie iż w e83 musi być moduł tv aby to działało