Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam!Czy rozwiazales juz ten problem bo mam taki sam ze swoja324TD zaden komputer nie moze sie "zkomunikowac" z moja bryka wysylaja mnie do fachowcy ktorzy maja orginalne kompy BMW ale nie wiem nawet gdzie sie ruszyc kto ma taki sprzet?
Opublikowano
No to moze podzielisz sie z kolega gdzie maja taki sprrzet w mazowieckim albo swietokrzyskim chetnie bym skozystal!Dzieki z gory!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie pocieszę Cię, ale moje auto podłącza się bez problemu tylko z oryginalnymi komputerami (testerami): Modic, Modic II itp.

Co rozumiesz pod pojęciem normalnego kompa? PC?

Jeżeli tak, to interface potrzebujesz w zależności od oprogramowania.

Poszukaj na forum, tych tematów było i jest na kopy.

Kai
Opublikowano
W Kielcach możesz podjechać do Adama Locherta na ul. Witosa 11 - on ma Modic'a. Ale jeśli chcesz "badania" naprawdę szczegółowego to tylko do pana Rafała Mucharskiego BOSCH Service, ul. Petrychorska 14.
Opublikowano
Temat podłączania auta pod PC przerobiłem "litr po litrze bezołowiowej" ganiając aoto od jednego magika autoelektryka do drugiego. Nie mogli się podłączyć i już. :mad2: Próbowali z różnymi programami i interface'ami i dupka blada. Wszyscy sugerowali uszkodzenie komputera w aucie. :jawdrop: Bez problemu poszło mi tylko tam gdzie napisałem we wcześniejszym poście.
Opublikowano
Wielkie dzieki napewno skorzystam z uslug ktoregos z tych panow bo jest w mojej bryce cos nie tak a to mnie strasznie drazni a jeszcze mam mala prosbe jakbys dal mi jeszcze namiar telefoniczny moze bym sie wstepnie umowil nie bede gonil 60 km daremnie dzieki jeszcze raz!