Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy szukam jakiegoś śladu na temat takich lusterek jak te: http://allegro.pl/lusterka-k6-black-full-wypas-bmw-e39-e-39-e-39-i2122923712.html

a mianowicie chciałbym takie zamontować do swojego Bimera , gdyż całkiem niedawno jakaś MENDA osiedlowa pożyczyła sobie na zawsze jedno z moich lusterek :evil: i teraz wygląda to źle:/, posiadałem 12 pinowe lusterko na początku szukałem oryginału ( czyt. używki ) lecz ceny mnie osłabiły ! rozumiem że można inwestować ostatnio zakupiłem za ponad 2 tys zawieszenie sam przód , o co mi chodzi ? potrzebuję wskazówki od kogoś kto może już takie lusterka montował do swojego auta czy to działa? co może o nich powiedzieć i jak poszło mu z montażem ? Proszę o pomoc

Opublikowano
kolego daj sobie spokój z tymi lusterkami... miałem je kiedyś w innym aucie i po jakimś czasie zaczęły drgać i nic nie będziesz w nich widział dobrze poszukaj i kup oryginał
Opublikowano
Zgodzę się z przedmówcami. Jak dla mnie to "kaszana"... Poza tym już kiedyś brat kupił do megane coupe podobne i nie dość że po założeniu pokazywały niebo i nie dało się już ich bardziej wyregulować to jeszcze brak żadnych uszczelek między adapterami a lusterkami i adapterami a drzwiami. A w środku szum jakby zbliżała się jakaś "KATRINA" :) Po prostu nie polecam.