Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam maly problem z plywakiem przy pompie paliwa otoz tamten plywak mi sie uszkodzil i szukam na allegro i sa tylko plywaki ale te bez pompy i moje pytanie czy da sie taki plywak przelozyc ? bo mi siadl ten z pompa paliwa a chce przelozyc ten drogi czy takie cos sie da czy to musi byc specjalny do pompy paliwa ?
Opublikowano
wymieniałem pływak ale ten za kierowcą i w tego co tam zauważyłem to powinno dać się przełożyć ale pewności już nie mam natomiast mógł ci zaśniedzieć przewód przy pływaku przy potencjometrze lub sam pływak się wypiął spróbuj naprawić a masz pewność ze to ten przy pompie a nie ten drugi

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano
u mnie to bylo tak jak zalalem 12 litrow bylo 12 potem jezdzie 20 km i mi pokazuje prawie 0 potem spadnie do 0 i moge tak jezdzic z 70km :) plywak wyjolem czyscilem jak nim ruszalem to wskazowka sie ruszala ale tak jak by pomijala fragment pewien bo zeby ruszyla sie musialem zrobic plywak na conajmniej 12 - 15 litrow i potem zeby spadlo to musialo byc 0 jezeli bylo 0 i ruszlaem w granicy 8 - 10 litrow to nie drgnol jak wiecej to ruszyl wiec obstawiam ze to ten w chwili obecnej wql juz sie nie rusza i pokazuje 0 i swieci sie rezerwa ;/ nie wazne ile wleje w sklepie koles powiedzial ze nowy plywak to koszt 1100zl :) wraz z pompa i calym tym elementem troche drogo :) czy ktos ma namiar na nowy ale taniej lub uzywany sprawny jakis ? i czy z allegro warto sprubowac ?