Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z szyba od kierowcy podczas jazy opadla mi ok 2cm i nie chce sie domknac... e36 coupe:) chce zamknac nie domyka sie i po chwili zalancza sie alarm
Opublikowano

Winowajcą najprawdopodobniej jest krańcówka ;) Z biegiem czasu wytarła sie i juz nie działa jak powinna ...

Poniżej foto naszego winnego ;>

http://images33.fotosik.pl/108/bd879b5bf9457ac9.jpg

Opublikowano
hah, rzeczywiscie prawdopodobne ze alarm moze sie uruchomic gdy krancowka jest wytarta, wtedy drzwi nie dociskaja jej do konca, a ta nie daje sygnalu ze drzwi zamkniete, ale na domkniecie szyby nie ma ona zadnego wplywu...
Opublikowano
hah, rzeczywiscie prawdopodobne ze alarm moze sie uruchomic gdy krancowka jest wytarta, wtedy drzwi nie dociskaja jej do konca, a ta nie daje sygnalu ze drzwi zamkniete, ale na domkniecie szyby nie ma ona zadnego wplywu...

właśnie ten przycisk w drzwiach ma za zadanie domykanie szyb. akurat mam u siebie to rozwiązanie i jak na otwartych drzwiach wcisnę ten przycisk to szyba się domyka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.