Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.szukam mechanika na Sląsku,lub gdzies w poblizu,który zna e39 jak własną kieszeń..jest kilka rzeczy które musze wymienić..a więc:

sprawdzenie zawieszenia całego,ciągłe stuki mnie wykąnczą(stabilior przedni na bank do wymiany i najwprawdopodobniej tuleja progowa lewa tylnia(stukanie stłumione w okolicach tylniego lewego siedzenia/bagażnika)

sensory PDC tylnie nie działają,kontrolka pdc miga

sprawdzenie swieć,pprzekaznika(nie wyswietla mi sie komunikat PRE HEATING nawet przy -12,a auto pali łądnie

sprawdzenie ogólne auta,elektryki i spraw mechanicznych

ogrzewanie tylniej szyby szwankuje..tzn kilka nitek nie działa,kilka działa..tu mi sie wydaje chyba tylko wymiana całej szyby,choć może da sie coś zrobic

wymiana jeża,bo głośny jest

no to chyba tyle..:)

Jestem z Bielska..moge podjechac,sprawdzimy jakie częsci bedą potrzebne,zakupie i można działać..znacie może jakiegoś dobrego mechanika co robił wam z e39 i ma dobre pojęcie o tym modelu,któremu spokojnie można powierzyć kilka prac??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.