Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany znowu jakas zagwostka dla mnie, oświęciła mi sie dzisiaj na jakies 1-2 min dziwna kontrolka ne lewo od kontrolki od hamulca ręcznego. Taki wykrzyknik w kółku albo trujkącie, niepamietam już dokładnie. Zaniepokoiło mnie to czego dotyczy ta kontrolka, myślalem że może jakiś problem z olejem ale kontrolka oleju wygląda inaczej jak dziń z butelki. Więc kto mi powie co mi się oswieciło? z góry dziękuje z pomoc :8) :roll:
Opublikowano
Właśnie próbuje otworzy link do tego zdjecia ale niestety sie nie da. Czy ktoś życzliwy mógł by mi wysła ten opis kontrolek na emaila? [email protected]

Wystarczy wejść w link podany przez bizona i masz opis wszystkich kontrolek e36 :norty:

Opublikowano
okej teraz hula ;) Tak jak myślalem, zbyt niski poziom płynu hamulcowego bo już mam poziom na minimum widac czepło na górce i sie zaswieciło. Podziękował :cool2: