Skocz do zawartości

[e46] opinie nt felg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

chce sobie kupic takei felgi http://allegro.pl/nowe-felgi-bmw-m5-do-bmw-e36-e46-e90-16-cali-i2114510530.html. ponoc nie sa one chinskie tylko wloskie.

wiem ze niektórzy powiedza ze lepiej wziac uzywane a oryginalne ale ten wzór co w linku mi sie podoba a w uzywanych nie ma takiego.. wogole maly wybór jest w 16stkach. dlatego chcalbym poznac opinie o tych.

pozdraiwam!

Opublikowano
witam!

chce sobie kupic takei felgi http://allegro.pl/nowe-felgi-bmw-m5-do-bmw-e36-e46-e90-16-cali-i2114510530.html. ponoc nie sa one chinskie tylko wloskie.

wiem ze niektórzy powiedza ze lepiej wziac uzywane a oryginalne ale ten wzór co w linku mi sie podoba a w uzywanych nie ma takiego.. wogole maly wybór jest w 16stkach. dlatego chcalbym poznac opinie o tych.

pozdraiwam!

Wiesz, trudno jest wypowiedziec sie na temat replik i je polecic. WSP Italy to jedna z lepszych firm produkujacych repliki, mam jednak jakies watpliwosci co do autentycznosci (brzmi to smiesznie) tych replik. W ich katalogu sa tylko felgi (w tym wzorze) w rozmiarze 17x8.0, nie zdziwilbym sie gdyby chinczycy wpadli na genialny pomysl naklejania naklejek z nazwa wloskiej firmy na swoje wyroby. Na pewno WSP nie sprzedaje tez swoich felg z logiem BMW i M bo sa to znaki towarowe i nie maja do tego prawa, takze uwazaj na to.

Opublikowano
  • Autor
jak gosciowi napisalem zeby mi wyslal zdjecia z tylu felgi z napisem kto robil to napisal mi ze teraz wszyskie felgi nawet ori robia w chinach a te co sa w linku sa tajwanskie
Opublikowano

prosze o odpowiedz.

Jakiej odpowiedzi oczekujesz?

Felgi mialy byc wloskie, teraz nie wiadomo skad sa. Na zdjeciach, ktore pokazales masz date produkcji, normy spelniane przez felge oraz jej nosnosc.

Opublikowano
  • Autor
czyli [BAD] zbita. dac sobie z tymi akurat spokój