Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM SPRZEDAM KOMPUTER LAPTOP MARKI TOSHIBA SATELLITE 15,4" L300 1A3, INTEL PENTIUM DUAL-CORE T3200, RAM 3GB, DYSK 160, SYSTEM VISTA, BATERIA STAN BARDZO DOBRY TRZYMA JAK NOWA, KOMPUTER BARDZO MAŁO UŻYWANY, STAN IDEALNY, POSIADAM WSZYSTKO CO DOSTAŁEM PRZY ZAKUPIE W MEDIA MARKT W 2009r( PARAGON + GWARANCJA) NA LAPTOPIE JEST ZAINSTALOWANE OPROGRAMOWANIE SŁUŻĄCE DO DIAGNOSTYKI WSZYSTKICH MODELI BMW 100% DIAGNOZA I WSZYSTKIE OPCJE (INPA-POLSKA WERSJA, DIS_V44) JEST TO OPROGRAMOWANIE KTÓRE POSIADAJĄ AUTORYZOWANE SERWISY BMW. KOMPUTER DO OBEJRZENIA NA TERENIE LUBLINA CENA JAKA MNIE INTERESUJE TO 1000ZŁ . POLECAM WSZYSTKIM OPROGRAMOWANIE DZIAŁA W 100% KOMPUTER JEST JAK NOWY I WSZYSTKO JEST W NIM SPRAWNE BYŁ MAŁO UŻYWANY I DBAŁEM O SPRZĘT.jeśli jesteś zainteresowany zakupem oto mój adres EMAIL [email protected] gg 3553306 . JESTEM W STANIE WYSŁAĆ FOTO KOMPUTERA. POZDRAWIAM
Opublikowano

Autoryzowane stacje posiadają ISTA/D/P do wszystkich modeli BMW musisz posiadać ICOM :)

i TAB chłopie wyłącz bo masakra!

• Zarejestrowani
Opublikowano
Mozna sie i bez icom obejsc :) do dis-a , ińpy, ncs-a, winkpf i nfs wystarczy kabelek pod usb , komp i maszyna wirtualna ewentualnie ;)

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
Fxx z tego co wiem nie ruszysz, do tego w DIS nie ma Fxx jest niby inpa z Fxx ale jak to działa to nie mam pojęcia.
Opublikowano

Chodziło mi o programowanie po MOST, jak posiadasz ICOM to jest taniej niż np. OPS OPPS, bo ponoć do OPSÓW trzeba mieć też emulator a do ICOM nie. (ista)

Wg mnie by brać się za Fxx to trzeba mieć i czym, bo ja po D-CAN cierpnę jak programuję E61, niestety nie posiadam jak na razie nic z MOST, ale ceny powoli spadają ICOM już ok 850$ z wysyłką, na ebay,

na stronie co podałeś jeszcze taniej (cardiag.co.uk) Tylko ciekawe jak jest z działającym MOST, bo wielu mnie straszy ze nie działa...