Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,mam problem z odpaleniem mojej bumy,pompka poliwa nie pompuja paliwa,w bezpieczniku nr 23 nie ma pradu,lecz jak dam prad z innego bezpiecznika na krotko to pompka ze zbiornika zaczyna podawac poliwo lecz nadal nie odpala,prosze o pomoc,czy moze to byc wina przekaznika?Jak tak to gdzie go szukac,jaki ma numer albo jakiego jest koloru,pzdr. :((e34,2,5 td,1994)
Opublikowano
Witam,mam problem z odpaleniem mojej bumy,pompka poliwa nie pompuja paliwa,w bezpieczniku nr 23 nie ma pradu,lecz jak dam prad z innego bezpiecznika na krotko to pompka ze zbiornika zaczyna podawac poliwo lecz nadal nie odpala,prosze o pomoc,czy moze to byc wina przekaznika?Jak tak to gdzie go szukac,jaki ma numer albo jakiego jest koloru,pzdr. :((e34,2,5 td,1994)

Przekaźnik pomocniczej pompy paliwowej (tej w zbiorniku) znajduje się pod maską w podszybiu, w skrzynce z ECU. Odkręcasz 4 krzyżowe śruby, otwierasz skrzynkę - a w niej ECU, sterownik ABS, sterownik świec żarowych, przekaźnik pomocniczej pompy paliwowej).

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.