Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witajcie mam problem z harmanem otoz strasznie to gra u mnie nie dziala subwoofer i ogolna jakosc dzwieku jest do dupy gdzie jest wzmacniacz?? co radzicie?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano
Otwórz bagażnik i zajrzyj w jego górną część. Jest tam subwoofer który jest zintegrowany z wzmacniaczem. Wykręcenie całości to jakieś 2 minuty roboty.
Opublikowano
ale tam jest wzmacniacz subwoofera dodam ze subb mi nie dziala i ogolna jakosc dzwieuku jest bardzo zła głosniki sycza trzeszcza
Opublikowano
wzmacniacz masz po lewej stronie za tapicerka w bagażniku oczywiście. sprawdz głosniki te basowe czy napewno sa dobre.
Opublikowano
elketryk sprawdził wzmacniacz podobno wszystko ok ..... tuba nie działa a głosniki pierdzą ? co to moze być??? podgłosze bardziej muzyke to pierdzi nie miłośiernie . POMOCY :cry2:
Opublikowano

sugeruje zmienić elektryka na elektronika, najlepiej specjalizującego się w radiach itd

nie napisałeś jakie masz radio, może to wina radia

nie napisałeś od kiedy tak jest, czy coś zmieniałeś czy masz tak od początku

Opublikowano
radio business jak kupiłem to to juz było podgłosze bardziej to trzeszczy niesamowicie i syczki i basowe porazka