Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam skradziono mi około rok temu bmw 323 touring zgłosiłem to na policje ale oni z tym nic nie robili wiec już po jakimś czasie sobie odpuściłem, pomyślałem ze może pocieli je lub wzieli na części, ale ostatnio przyszło mi zdjęcie z fotoradaru z Piekar Ślaskich i teraz wiem ze ten samochód jeździ ale nie wiem jak go odnaleźć :( policja z tym nic nie robi ma zdjęcie tego kto nim jechał i zdjęcie samochodu ale i tak nic z tego, wiec mógł bym was prosić o pomoc w znalezieniu tego samochodu? ten co go odnajdzie to ma zagwarantowaną wysoką nagrodę, zdjęcie dodam jutro lub we wtorek. a tak bardzo mi teraz na tym zależy bo kto wie czy za pare dni mi nie przyjdzie następne zdjęcie z fotoradaru lub z jakiejś kradzieży. może jak ma ktoś pomysł jak znaleźć ten samochód to niech pisze. Pozdrawiam
Opublikowano
Jak to policja nic z tym nie robi ? Byłeś na policji i zgłosiłeś ,że dostałeś zdjęcie z fotoradaru już po kradzieży samochodu ?
Opublikowano
Duś policję, nie ma bata, żeby się tym nie zajęli. Zakładam, że po drodze nie ma żadnych zonków z Twojej stronki (tak tylko mówię) i że wszystko formalnie zgłosiłeś. A jak zaczną cudować to pisz ponaglenia, wezwania, odwołania, wysyłaj wszystko poleconym z potwierdzeniem odbioru, przestrzegaj dat jakie mają na rozpatrzenie Twoich wniosków i zgłoszeń. To, że im się nie chce albo że szane małe to ch... - jak masz zresztą fotę z radaru to idź też do Straży Miejskiej i niech te darmozjady też wiedzą i pomogą.
Opublikowano
wszystko zgłosiłem tak jak trzeba, zdjecie mi przyszlo w grudniu zeszłego roku i dalej nic, raz mnie wezwali i pokazali zdjęcia 4 gości czy ich poznaje a ja mówie ze nie a oni ze to już wszystko jestem wolny :/ i ze oni nie wiedzą czy znajdą to auto czy nie bo tylko przez kontrole drogową moze im wpasc w ręce.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
jak moglo przyjsc do Ciebie zdjecie???? :mad2: myslisz ze zlodzieje jezdza na twoich tablicach przez caly rok? zaraz po kradziezy zostaly pewnie wyrzucone gdzies do rowu :mad2:
Opublikowano
chyba ze ktos wziol sobie twoje tablice do takiej samej beemy :D i wtedy wszytsko idzie na Ciebie :8) bo tablice jezdza na takim samym samochodzie co Ci ukradli takze policja czy ktos inny nie beda rozkminiac czy to twoje akurat auto :? sprawdza w papiery :bmw 323 tourning,zgadza sie?zgadza sie....takze nie chce Cie straszyc ale mozesz miec klopoty przez takie cos,dlatego zglasza sie kradziez nawet glupiej tafli rejestracyjnej :wink: