Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
więc każdy cylinder ma osobną cewkę pewnie jedna z nich nie domaga i któryś gar nie pracuje ale to tylko przypuszczenia skoro dzieje się tak tylko po mroźnych nocach a później jest ok.
Opublikowano
sprawdzałem cewki wyciągając przewody na załączonym silniku i na każdej było słychać jeszcze gorzej chodzacy silnik tylko na 2 fajkach jest trochę oleju ,wyczyscilem z oleju i to nic nie dało
Opublikowano
wygląda na to jakby coś przymarzało, może jakieś paliwo lipne lejesz bo z rury to ciemny dym leci jakby do końca się paliwo nie spalało
Opublikowano
W mojej e36 316i miałem identycznie gdy guma łącząca przepustnice z przepływomierzem ale u cb to nie możliwe bo po chwili chodzi dobrze. Wygląda na to jak by coś przymarzło
Opublikowano
też mi się wydaje że coś przymarza najlepiej by było zostawić auto na jedną noc w ogrzewanym garażu i zobaczyć co będzie rano
Opublikowano

emirr55

2 miesiące temu podpinałem i nic nie było powiedziałbyś mi jeszcze czy jak komp niedał rady się polączyć za 1 razem bo kale w tyczce nie łączą to mogą się nie zapisywać błędy?

Opublikowano
moim zdaniem podłączenie kompa nic tu nie da bo to jest jedna z tych usterek które pojawiają się i znikają i są najgorsze do zdiagnozowania ciekawe tylko jakie jest wtedy ciśnienie na tłokach jak tak nierówno pracuje