Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z BMW E 38

Szwankuje mi komputer .ponieważ różnie wskazuje mi temperaturę , przestał dawać ciepłe powietrze , pada akumulator

Zaczeło się tak dziać kiedy odebrałem go od elektryków, aha na tablicy cyferki napisy są niewyrażne

Czy zresetowanie kompa coś pomoże

Opublikowano
witam, mozesz sprobowac odłaczyc akumulator na poł godzinki , jesli to nie pomoze to podjechac gdzies i podpiac pod komputer i sprawdzic jakie błedy sa.
Opublikowano
własnie o to chodzi zeby je skasowac bez uzycia kompa-zresetowac dlatego nalezy odpiac aku , a jesli sie w taki sposob nie uda skasowac ,to wtedy komp ,usuniecie ewentualnej usterki i kasowanie:::):)
Opublikowano

właśnie metoda kasowania błędów bez użycia komputera to rozkodowanie EWS + wiele błędów RESET POWER

tego nie powinno się robić..

ale jak kto lubi :)

można i tak

poza tym jak skasuje pamiec to i tak nie bedzie wiedział jakie ma błedy bo jak to zrobi bez komputera

ja nie polecam szczerze

Opublikowano
Witam

Mam problem z BMW E 38 pada akumulator

A może to jest główna przyczyna wszystkich pozostałych problemów?

Opublikowano

Akumulator jest nowy pomysł odpada ale dzieki

Czekam może ktoś będzie wiedział jak może być przyczyna bo sie pochlastam hehehe :mad2:

Opublikowano
Jeżeli aku masz nowe, to sprawdź prąd ładowania...