Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Panowie zwracam sie do Was z zapytaniem....co powinienem zrobić by zaktualizować mapy w fabrycznej nawigacji oraz chciałbym również zmienić język menu na nasz ojczysty ? Edytowane przez er/bartas
er'senior
Opublikowano

w książce serwisowej znalazłem tylko takie informacje na temat tego radia....

AUTORADIO BM24 TMC typ BE model 3457

er'senior
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ile jeszcze razy założysz ten sam temat i będziesz się pytał o coś, co milion razy zostało już tutaj napisane (na górze działu jest przyklejony temat o tym)??? :mad2: :mad2:
Opublikowano
pitong ile razy jeszcze będziesz ciskał w moim kierunku krnąbrne uwagii jednocześnie nabijając sobie licznik odpowiedziami które nic sensownego i tematycznego nie wnoszą....zakładam takie same tematy lub też podobne wtedy gdy nikt nie udziela odpowiedzi, myślałem,ze zle sformułowałem pytanie tudzież w nieodpowiednim dziale je zadałem....sory jeśli Ciebie to irytuje,jestem nowy na forum i jeszcze uczę się kroczenia po waszych przetartych szlakach....
er'senior
Opublikowano

to przetrzyj szlaki w regulaminie i będziesz wszstko wiedział. zarejestowales sie raptem miesiac temu, siejesz zamieszanie jak stodoła przedszkolaków.

jednocześnie nabijając sobie licznik odpowiedziami które nic sensownego i tematycznego nie wnoszą....zakładam takie same tematy lub też podobne wtedy gdy nikt nie udziela odpowiedzi

w chwili obecnej to ty nabijasz licznik niepotrzebnie zakłądając nowe tematy, nawet po dwa razy chłopie! zadaj pytanie i poczekaj dzień, dwa. Nikt ci tutaj nie będzie leciał na łeb i szyję, bo coś pogrzebałeś w aucie! Niektórzy pracują, mają rodzinę i inne ważniejsze obowiązki, a z forum korzystają w wolnej chwili, nie jak ty dla zabawy!