Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem,który polega na słabym ogrzewaniu a dokładnie chodzi mi że jak już silnik osiągnie pełną temperaturę to leci letnie powietrze a przy kilkukrotnym dodaniu gazu leci gorące powietrze.Układ jest odpowietrzony na 100% i termostat również jest sprawny.Także mam pytanie czy odpowietrza się również nagrzewnicę bo chyba tutaj jest problem?

Pozdrawiam

Opublikowano

witam!

przy odpowietrzaniu ukladu chlodzenia jak odplaisz autko to musisz ustawic pokretlo temperetury wewnatrz na maksimu (czerowne pole) i wtedy odpowietrzac...

Opublikowano
Tak właśnie robiłem a ogrzewanie nie jest cały czas letnie po pełnym rozgrzaniu silnika i ok.20 min w miejskiej jeździe leci już cały czas gorące-nawet na wolnych obrotach.
Opublikowano

Oki. Dzięki będe się bawił a do elekrtozaworów muszę zobaczyć bo po ok 20min jazdy z nadmuchów od strony pasażera leci letnie powietrze a z mojej gorące.

Pozdrawiam