Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuje kogos z Warszawy, kto pomoglby mi zawezic pole poszukiwan problemu z polaczeniem sie z autem. Mam kabel K+DCAN USB i jakis miesiac temu udalo mi sie poprawnie zakodowac auto. Obecnie chcialem ponownie polaczyc sie z autkiem i niestety nie moge. Probowalem juz instalowac rozne wersje INPA/ NCS, formatowalem na nowo laptopa, ale za kazdym razem mam blad IFH0009. Wersje INPA sa sprawdzone i zaczynam podejrzewac ze cos moglo sie stac z przewodem, choc po podlaczeniu do gniazda OBD zapala mi sie czerwona kontrolka i pozniej gasnie i w momencie np polaczenia sie z jakims modulem w INPA pojawia sie na chwile zielona lampka.

Szukam kogos z Warszawy, do kogo moglbym podjechac na pare minut i albo poprosic zeby sprobowal sie polaczyc ze swoim samochodem przy uzyciu mojego kabla, albo tez podlaczyl sie do mojego auta przy uzyciu swojego kabla

Opublikowano

jak jeszcze tego nie sprawdziles to podjedz do nas na Gajdy 22 - wczesniej tylko zadzwon abym byl w firmie ;)

tel.602478278

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia w moduły BMW, konwersją BMW z importu USA. Obsługujemy samochody serii Exx/Fxx/Gxx

Naprawa Nawigacji CCC/CIC/NBT

Nasza firma posiada w BMW AG status AfterSales Online System Partner - www.serwisujemyBMW.pl

• 2 tygodnie później...