Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Mam takie pytanko. Od 2 dni mam tak, że odpalam auto a kierownicę mam zablokowaną. Gaszę auto, kluczyk między pozycję 0 a 1 i kręcę mocno kierownicą w jedną i w drugą i w końcu puści. Miał tak może ktoś? Bo kupować stacyjkę, EWS, kodować itd. to trochę mi nie na rękę. Najwyżej usunę blokadę bo nie jest mi do szczęścia potrzebna, ale nie bardzo wiem jak to zrobić i na razie nie bardzo mam gdzie, a na dworze nie bardzo mi się to widzi :D Z góry dzięki wszystkim :D
Opublikowano
Cześć.Trochę się zorientowałem i można zrobić mały przeszczep. Zapytaj na szrocie o obudowę stacyjki.
Opublikowano
mialem to samo jakies 3 michy temu wysiadlem z auta za potrzebą i zostalem tam na prawie 2 godziny .Walczylem z ty malo kiery nie urwalem ale puscilo.Potem sie raz blokowalo a raz nie najbardziej sie balem ze w czasie jazdy sie zablokuje i kaplica.Wyniana obudowy pomogla jak reka odjoł.Koszt wymiany 150zl obudowe mialem swoja bo angola sobie kupilem na graty 2 lata temu.Pozdrawiam