Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja zalozylem na przod tarcze MEYLE i klocki TRW natomiast na tyl klocki i tarcze MEYLE i co Panowie beka , klocki mi piszczaly z przodu z poczatku przez dobre kilka tysiecy ale w koncu przestaly ostatnio sciagalem wszystkie zaciski by wyczyscic i pomalowan na czarno i klocki wcaz jak nowe, ale hamulec brzytwa.
  • 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Niestety.. pomimo naprawde spokojnej jazzy, braku gwaltownych hamowan tarcze z przodu juz pokrzywione I bija okropnie... Masakra jakaś naprawdę. Na codzień zdecydowana większość czasu samochodem jeździ Żona a ona naprawdę delikatnie jeździ.. Ja nie wiem z czego robią te tarcze ale nie jestem zadowolony. Bede musiał chyba toczyć bo źle się jeździ i szkoda auta. Tarcze BREMBO i klocki ferodo - u mnie nie zdały egzaminu i to niezbyt wymagającego egzaminu..
Opublikowano
wszyscy radza zeby kupowac chociaz przednie tarcze w ASO wystarczylo posłuchac i byloby bez problemu... a tak wąż wychodzi z kieszeni i gryzie...
Opublikowano
Święte słowa Cypis pisaliśmy już o tym wcześniej. Nawet ate robione do intercars made in cz i jest kupa a ori jest made in de i działa

Z3 Coupe jest

Z4 Coupe jest

Opublikowano
Niestety.. pomimo naprawde spokojnej jazzy, braku gwaltownych hamowan tarcze z przodu juz pokrzywione I bija okropnie... Masakra jakaś naprawdę. Na codzień zdecydowana większość czasu samochodem jeździ Żona a ona naprawdę delikatnie jeździ.. Ja nie wiem z czego robią te tarcze ale nie jestem zadowolony. Bede musiał chyba toczyć bo źle się jeździ i szkoda auta. Tarcze BREMBO i klocki ferodo - u mnie nie zdały egzaminu i to niezbyt wymagającego egzaminu..

jeszcze jedno... co ty kolego chcesz toczyc jak dopuszczalne zuzycie tarczy jest w granicach 2 mm... wymien na nowe z ASO i zapomnij o problemie.