Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to są rzeczy, które można łatwo wyrzucić. Bardziej chodzi o stan blacharski i techniczny. Mam w cholerę drogi i może ktoś widział, albo chciałoby mu się podjechać i okiem rzucić :) stawiam butle!

Pozdrawiam,

Karol

Opublikowano
No ok tylko trzeba zadac pytanie czemu nerki nie są w oryginale ? Badanie miernikiem i bedzie wszystko jasne.

m5%2520edytowane.PNG

Kiedyś będzie :cool:

Opublikowano
no właśnie ale żeby te badanie wykonać trzeba przejechać prawie 400 km w moim przypadku :) może jest jakiś chętny pomocny kolega z Krakowa i pomoże ?

Pozdrawiam,

Karol

Opublikowano
Na początek weź Vin, rozkoduj, sprawdź czy wszytko się zgadza, skąd sprowadzona a potem szukaj kogoś kto by podskoczył obadać wózek choć za tę cenę a wiadomo że komis też musi zarobić to cudów nie można się spodziewać :wink:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
z tymi cenami to jest różnie, ostatnio oglądałem taką za 73 tys i jak to powiedział pan sprzedawca cytuje: "no co pan chcesz, malowana czy nie malowana, wiadomo, że coś tam było malowane, najważniejsze, że ĆWIARTKOWANA nie była"! A na samochodzie od cholery szpachli i Bóg wie co tam jeszcze...

Pozdrawiam,

Karol

Opublikowano
Na ogłoszeniu jest od października 2011, może zapytaj też na mforum.com.pl
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

Ja bym nawet nie jechał...

Z bezwypadkowością to widać, że nie jest dobrze :)

Przód kiepściutko spasowany, z prawej strony - błotnik-maska kanion wręcz. Lewy przedni błotnik też kiepściutko położony. Kierownica obszyta na nowo - ja nie polecam.

Opublikowano
witam! oglądałem to M3. nie potrzeba miernika by stwierdzić że było malowane :) ramki kiedyś chromowane,teraz są czarne (pomalowane) nie za dobrze poskładane. oglądałem 5min.więc środka nie zdążyłem ale zewnątrz rewelacji nie ma.