Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam BMW 320 E90 2006r nie dziala mi tempomat i wszystkie przyciski na kierownicy jaka jest tego przyczyna moze juz ktos mial taki problem??? kierownica nie jest w ogole poswietlona i jesli ktos wie jakie sa koszty naprawy???
Opublikowano

1.jeśli dobrze pamiętam to przed 1 postem nalezy się przywitać

2. potem poszukać

3 następnie pytać jeśli się nic nie znalazło :mrgreen:

odp - może ktoś zmienił przed sprzedażą kierę na taką ze sterowaniem bo stara była zużyta i nie masz tych funkcji zakodowanych.

tylko dziwne dlaczego tempomat nie działa, a masz wogóle tempomat - bo to osobna gałeczka z boku kierownicy koło kierunkowskazów.

Opublikowano
sorry za te twooje wszystkie 3 punkty ale jestem nowy wiec nie musze tego wiedziec ;/ to jest oryginalna kierownica wiem jak wyglada tempomat i gdzie sie znajduje i jeszcze nawet dodam ze to dzialalo wczesniej bylem u mechanika powiedzial ze prawdopodobnie to tasma padla ktora zasila to wszystko ale dziwil sie ze mi poduszka sie nie zaswiecila wiec chcialem zapytac czy ktos aby mial juz taki problem ??? moze to jakas pierdola bo ta tasma to podobno tylko w salonie i koszt kolo 900zl ...
Opublikowano
no wlasnie bylem niby u goscia co sie tym zajmuje i on tak powiedzial ze on sie ty nie zajmuje ze to tylko w salonie bmw i koszt tego to 900zl poszukam kogos innego jescze i zobaczee co powie jak to sprawdzi bo tamten to nawet nie sprawdzil nie podpiol p[od komputer tylko na oko mowil;/
Opublikowano (edytowane)
Nie napisałeś skąd jesteś, w ten sposób ciężko doradzić mechanika. Edytowane przez billllly
Opublikowano
skont

kolego, weź się ogarnij i pisz po polsku

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv