Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

witam, podbijam temat bo kurde mam z tym problem :) BMW E91 2006r.

chodzi o to że na początku w aucie działał mi w taki sposób ten kierunkowskaz że jak nacisnąłem go lekko to zasygnalizował trzy razy i się wyłączył, a jak mocno to pykał sobie tak długo aż go kierownica nie odbiła albo sam wyłaczyłem, problem w tym ze teraz nie działa tak krótka wersja czyli te 3 mrugnięcia które sa bardzo przydatne przy np zjazdach itd....

czy ktoś potrafi mi to wytłumaczyć jak to włączyć, bo zapewne wyłączyłem i teraz nie wiem jak to przywrócić, próbowałem już wszystkiego, w BC nie ma takiej opcji... gdzie to szukać, będe bardzo wdzięczny

Opublikowano (edytowane)

Ja potrafię :)

Masz I-drive?

Jeśli tak to wchodzisz w Menu/Vehicle-tyres/lights/ i zaznaczasz TRIPLE TURN SIGNAL ;)

Jeśli jednak nie masz I-Drive to możesz to zrobić w BC z manetki. Wchodzisz w ustawienia, pojawi Ci się taki kluczyk i tam tę opcję znajdziesz. O ile dobrze pamiętam to jest do wyboru "1x lub 3x", w którymś pod-menu.

Jeśli jednak nie znajdujesz tego możesz to zmienić po przez NCS exper. Oczytaj FRM i zmień w w pliku TRC parametr MIND_ANZ_ZYKL_TIPP_BLK na wert_02.

Edytowane przez Mlodzik18

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• 4 lata później...
  • 2 tygodnie później...