Skocz do zawartości

Kierownica i airbag LCI do preLCI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jak w temacie. Jest możliwość wymiany kierownicy i poduszki poliftowej do auta sprzed liftu? Z jakimi przeróbkami wiąże się wymiana?
Opublikowano
Kierownica od polifta do przedlifta Ci na 100% nie podejdzie. W poduszce ewentualnie mozna jeszcze z tego co wiem poprzerabiac instalacje i da rade ja zamontowac do kiery przedliftowej.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kierownica od polifta do przedlifta Ci na 100% nie podejdzie. W poduszce ewentualnie mozna jeszcze z tego co wiem poprzerabiac instalacje i da rade ja zamontowac do kiery przedliftowej.

Kierownica podchodzi bez żadnych przeróbek- wielofrez i nacięcie jest takie samo. Podłączenie poduszki, multifunkcji bez zmian.

Pasuje wprost ! ! !

Opublikowano
Auto mam z 2007- jeszcze przedlift. Kierownicę z poduszką założyłem z 2009 i pasowało bez kombinacji.
Opublikowano
Niestety nie masz racji tzn.Ogólnie w E60/e61 były 2 liftingi 1 własnie w 2005/09 i drugi 2007/03 i dlatego są takie kombinacje.A kierownice dzielą się na przed mały lift 2003-2005(auto odpalane z kluczyka),i analogicznie od 2005-2010 (odpalane kciukiem).Akurat kolega skovroon miał na myśli ten lifting. :lol: