Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie dziwne pytanie szukalem po forum znalazlem kilka tematow na temat przewodow WN posluchalem waszych rad i kupilem przewody NGK jedyne 450 zł :jawdrop: lecz sprawa sie rozchodzi o impulsator na 6 sztym kablu :> jak go zalorzyc popsuc kabel? strace gwarancje kupic nowy impulsator nie wiem czy sie dostanie . No chyba ze jest opcja rozebrania go ale nie mam pojecia w jaki sposob.Jezeli mozezecie to ponozcie mi .przy okazi mam pytanie o plych do wspomagania jesli sie nie myle jest on zółty i teraz nie wiem czy

a) kubpic jaki kolwiek zółty i dolac

b) sa jakies plyny tylko do BMW

Dziekuje za pomoc pozdrawiam Ad1 moje BMW e-30 1991r 2.0i

318i e30 bylo

320i e30 bylo

325 tds jest

323i jest

Opublikowano (edytowane)
Co do kabla to dzieki wielkie :))) Edytowane przez Ad1

318i e30 bylo

320i e30 bylo

325 tds jest

323i jest

Opublikowano
ASO - Autoryzowana Stacja Obslugi w twoim przypadku bedzie to najblizszy dealer BMW ,ktory znajduje sie u ciebie w miescie albo w poblizu. Hmm a to troszke dziwne ze masz zolty plyn we wspomaganiu :jawdrop: bo powinien byc Czerwony. I ten ktory ci polecali w sklepach dostaniesz takze w ASO czyli Czerwony Dextron 3 lub 2. Wiekszosc osob ktora znam ktora ma wspomaganie przy BMW jezdzi wlasnie na czerwonym Dextronie. Nawet ja zreszta na korku od wlewu plynu do wspomagania mam nawet napisane ATF a to jest wlasnie ten Dextron. Ale moze poprzedni wlasciciel cos innego wlewal , wiec wiecej ci nic nie pomoge i musialbys sie go zapytac co tam bylo wlewane. Pozdro

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano
Dokladnie to zolto brazowy :> .Kable wymienione proste to jak hmm..... no coz kazdy z nas sie uczy co do ASO w poblizu to jakies 50 km :) .Dzieki chlopaki za rady Pozdrawiam Ad1

318i e30 bylo

320i e30 bylo

325 tds jest

323i jest