Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam poszukuje sprezyn na przod do 316 ale tylko 15lub 20mm .wtsrepuja wogole takie nie utwardzane tylko obnizajace i jak one bede wspolgraly z zawieszeniem b4 nowka niedawno zakladalem i ze przekladalem na serie to na lato znow chce zmienic ale teraz jest dobry moment kupna lenich zeczy?prosze o rade? :wink:
Opublikowano

weitec proponuje takze niewielkie obnizenia, ale minimum 30mm

http://www.dtsshop.de/content/index.php?hersteller=3&typ=35&var=130&Itemid=1&aca_fahrzeugauswahlform=1&option=com_phpshop&page=shop.browse&category_id=&root=

mialem kompletne zawieszenie weitec ultra GT 25/25 w astrze gsi 16v

doskonale sprawdza sie na PL drogach, choc dla mnie bylo za miekkie :wink:

Opublikowano
ok zapoznam sie ale jednak to 30 .przed zima mialem zalozone vogtlady chyba 40 nie jestem pewien bo nawet po numerze nie moglem znalesc jakie one sa mam gdzies je nadal w idealnym stanie,myslalem nad zalozeniem wlasnie ich ale tylko na przod ale jak to naprawde 40 mm to odpada .dwa pyatnia jeszcze co oznacza ze sa progresywne ?i jak auto bedzie sie zachowywac i wygladc jak zapodam mu obnizenie tylko na przy z tylu seria ,nie chce zrobic duzego klina dlatego chce tylko 20.ale jak bym zastosowal te 30 jak znajde ale tylko miekie sprezyny to bedzie ok.przod mala gleba a tyl seria?