Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hey mam bmw 520d e 60 niedawno ja kupilem i od jakiegos czasu ganie mi podczas jazdy nie jest to czeste ale czasami sie zdarza i gdy gasnie zapalaja sie praktycznie wszystkie kontrolki tak jakby komputer gupial gdy sia ja zgasi i odrazu zapali niema problemu z odpalaniem ale kontrola trakcji i reczny sie swieci a gdy wyjme kluczyk i ja spowrotem odpale jest znow wszystko ok tak jak by nigdy nie zgasla podczas jazdy nie odczowam zeby cos stokalo czy szarpalo poprostu tak sama z siebie gasnie bardzo prosze o pomoc jestem mlodym kierowcom to moj pierwszy samochod i naprawde sie na tym nie znam zgory dziekuje
Opublikowano

1. w tytule posta piszemy cokolwiek mówiącego o problemie np. "gaśnie podczas jazdy"

2. podpiąć auto pod kompa i odczytać błędy, mozliwe, ze któryś z czujników szwankuje, np czujnik położenia wału, choć to bardzo rzadkie

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Sorry jestem nowy na tym forum

Chcialem dodac ze dzis podczas jazdy zauwazylem ze najpierw zapala sie kontrolka od silnika na sekunde

i po 2 3 minutach samochod gasnie ´no i sie dzieje tak jak wyzej wspominalem

po ponownym zapaleniu dzis wyskoczyly mi bledy dotyczace wsumie hamulcy np dbc , reczny , i taki wspomagacz gdy sie stoj pod gora ze nie musze zacjagac recznego tylko

n aciskam sprzeglo i nie lecji przez pare sekund

Opublikowano

Ale ja nie mieszkam w polsce i nie musze pó polsku umiec bo od urodzenia jestem w niemczech

a ty jak niewiesz co sie zepsolo to nic nie pisz bo twoje komentarze sa zbedne

Opublikowano

Koleś nie umiesz pisać po polsku to zapisz się na niemieckie forum.

A w sprawie twoich usterek to podłącz auto pod komputer tyle w tym temacie.