Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam tu nizej daje rozkodowanie vinu auta http://allegro.pl/bmw-535d-m-pakiet-lci-pelna-fv-i2090377617.html

Wyposażenie

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBANC91040B765973

Kod typu NC91

Typ 535D (EUR)

Typoszereg E E60 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M57X

Pojemność skokowa 3.00

Moc 200

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor MYSTICBLAU METALLIC (A07)

Tapicerka LEDER DAKOTA/BEIGE 3 (LCBA)

Data prod. 2006-02-03

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES Dummy-SALAPA

S205A AUTOMATIC TRANSMISSION Automatyczna skrzynia biegów

S302A ALARM SYSTEM Instalacja alarmowa

S431A INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S438A WOOD TRIM Wersja z drewna szlachetnego

S459A SEAT ADJUSTM., ELECTR. W. MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S502A HEADLIGHT WASHER SYSTEM Spryskiwacze reflektorów

S522A XENON LIGHT Światło ksenonowe

S563A LIGHTS PACKAGE Pakiet oświetlenia

S609A NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S610A HEAD UP DISPLAY Wyświetlacz przezierny

S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 do DVD

S863A EUROPE/DEALER DIRECTORY Spis dealerów, Europa

S868A LANGUAGE VERSION DUTCH Wersja językowa, niderlandzki

S877A DELETION CROSS-OVER OPERATION Brak obsługi krzyżowej

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S886A DUTCH/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET Instrukcja obsługi, jęz. holenderski

S8SAA COUNTRY SPEC. RELEASE OF NAVIGATION Aktywacja nawigacji charakt. dla kraju

S8SPA COP CONTROL Sterowanie COP

S9AAA EXTERNAL SKIN PROTECTION Zabezp. zewn. pokrycia z tworzywa szt.

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S216A SERVOTRONIC Wspomaganie układu kier. Servotronic

S473A ARMREST, FRONT Podłokietnik przedni

S534A AUTOMATIC AIR CONDITIONING Klimatyzacja automatyczna

S540A CRUISE CONTROL Tempomat

S548A SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING Licznik kilometrów

S785A WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS Lampy kierunkowskazów białe

i moje pytanie brzmi : czy te rzeczy jak fotele komfort, podgrzewanie fotela masaz , m pak nie powinny byc wpisane w wyposarzenie wyzej ? bo w aucie po zdjecach widac duzo ciekawych rzeczy a w wyposarzeniu po rozkodowaniu tego nie ma ....hm mam rozumiec ktos sobie dokladal , bo chyba raczej jest niemozliwe zeby fabryka zampomniala dopisac ?

Opublikowano
...mam wrażenie widząc co wyszukujesz, że szukasz dziewicy w burdelu i to jeszcze w promocji ...
Opublikowano
nie !!!! chlopaku dla mnie to jest wlasnie ciekawostka i interesuje mnie to jak to jest mozliwe .auto mam juz znalezione. wrzucam takie atrakcjie bo chce wiedziec cio inni o tym mysla i jak to jest wogole mozliwe ?
Opublikowano
...ale allegro to prawie same ciekawostki a "tworzenie" samochodów to nasz chleb powszedni z tym, ze wszystko ma swoje wytłumaczenie mniej lub bardziej sensowne...wymiany elementów albo słuzą "poprawie" stanu fabrycznego na gruncie uczuć do BMW albo słuzą zamaskowaniu stopnia zuzycia lub "przejść" samochodu...tak samo lekkie uszkodzenia=atrakcyjna cena robi sie po to aby ukryć wcześniejsze poważne naprawy ... także wiele "ciekawostek" pochodzących z różnych wersji tego samego modelu bowiem BMW jest podatne na "przeprogramowywanie" ... nie wchodzę w szczegóły ale specyfikacja po VIN to tylko wierzchołek góry lodowej tego co powinno być w aucie a często nie jest ...
Opublikowano
...może nie dość jasno się wyraziłem ... właśnie o to chodzi co jest i widać zamiast tego co ma być ... vin to także "niewidoczne" elementy i tu bywa ciekawiej niz z Mpakietem czy wersją foteli ...