Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
98r więc za tę cenę nie można się spodziewać cudów, coś tam z przodem się działo widać po jego spasowaniu. Ogólnie nie polecam e36 2.0 z automatem - miałem i tyle co mogę powiedzieć to często brak mocy a spalanie ogromne, przy 3-4 osobach w aucie i zapakowanym bagażniku o wyprzedzaniu można zapomnieć :wink:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

dzięki.

Zdaję sobie sprawę.. Generalnie szukam 323 - ale jak na lekarstwo.

Więc zawiesiłem się na tej w formie wytanienia :) Skoro nie możliwe jest trafienie fajnej 323 - to za połowę kasy może brać coś PRAWIE takiego samego ( zawsze to R6 już, a i pozycja za kierownica ta sama :) )

Pozdrawiam Wszystkich Miłośników Marki !
Opublikowano

Mam problem by się wybrać tam. Bo samemu pociągiem będzie to dla mnie kłopotliwe zważywszy na fakt - iż jest to kawałek od Gdańska. Pociąg tam nie dojeżdża.

A moja akcja wyjazdowa poruszona w śród znajomych znających się na samochodach lub też dysponujących prawem jazdy kat. B :) nie przynosi na razie rezultatu gdyż każdy tu zapracowany :/

Oprócz tego zdążyłem się naczytać masę negatywnych wypowiedzi na różnych forach na temat tego miejsca/handlarza. Ludzie opisują takie historie, że mózg staje. Ręce opadają - w wolnej chili mogę przytoczyć parę linków. Od miesiąca nie odchodzę od komputera tylko szpieguję handlarzy oraz dane techniczne i opinie, raporty spalania itp.. nie długo będę nie do zagięcia :D

W każdym razie nie sądzę też żeby z tego źródła pochodziły same szroty bo inaczej interes by padł ( a trwa przynajmniej od 2009 - jak udało mi się ustalić - najstarsze oferty do jakich dotarłem ), lub też ktoś by Pana uszkodził :) - nie obrażając nikogo - ale wiadomo, że handluję głównie marką wybieraną nie rzadko przez członków zorganizowanych grup przestępczych :)

Moje obawy o metodykę marketingową tego Pana podsyca fakt, że w opisie wspomniał: zaraz po kupnie nie wymaga żadnego wkładu finansowego A świeci się w tej chwili duża inspekcja.. Wiadomo, że takie rzeczy w większości się wymienia zaraz po kupnie - ale zamiast o tym wspomnieć - prościej umieścić zdjęcie, na którym tego nie widać i o tym nie wspominać.

Na szczęście wiem o tym dzięki Twojej pomocy i materiałom wideo :)

Generalnie to jestem poważnie zakochany w tym egzemplarzu, takich po prostu nie ma nigdzie. Z tego co patrze po niemieckich ogłoszeniach - za podobną trzeba położyć przynajmniej 3000 E więc jestem strasznie ciekaw jakim cudem ten człowiek jeszcze na niej zarobi.. gdybym miał do niej bliżej to bym ją ubezpieczył za tą 100,- podjechał do znanych mi serwisów/warsztatów i prześwietlił co do śrubki i albo bym brał i ew. dołożył albo bym odpuścił.

A tak na nieznanym terenie w obrębie podwórka, jeszcze umowa pewnie na Niemca - brak podstaw by się w razie czego reklamować później.. ryzyko. Dlatego rozglądam się również za alternatywą w między czasie czekając na okazje i możliwość podskoczenia do Gdańska ze znajomym fachowcem.

Za podobne pieniądze jest np to:

http://otomoto.pl/bmw-328-C22653590.html

Lub też jakaś goła 318 ale E46 - co też mnie urządza bardzo ( kompromis osiągi/wyposażenie a porostu nowszy model i technologia.. ) Wiadomo - wole mieć e36 R6 na wypasie niż toczącego się golasa - ale nadal jest to BMW a e46 łatwiej znaleźć w miarę zadbaną.

Pzdr!

Pozdrawiam Wszystkich Miłośników Marki !
Opublikowano
Ja moge Ci polecic jakieś warsztaty w 3city gdzie bedziesz mogl sprawdzic to auto, ale jak piszesz ze od niego jakis wałki wyjezdzają, to juz bym sie nia nie interesował tak dla zasady :cool2: szkoda Twojego czasu na podróż po całym kraju.